Ads Top

Η Τέχνη του Ερωτισμού !
Τι ορίζουμε σαν ερωτισμό έχετε σκεφτεί ποτέ , μιας αποτελεί έννοια διαφορετική από την πορνογραφία;

Βασίζεται στην τεχνική του αισθησιασμού ! Που σημαίνει πως και οι πέντε αισθήσεις λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι της αποπλάνησης !

Φανταστείτε το σεξ σαν ένα λαχταριστό γεύμα που περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο υπό την συντροφιά απαλής μουσικής και ένα μπουκάλι καλό κρασί . Η ποιότητα και η λεπτότητα είναι σύντροφος της απόλαυσης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον..


Η μαγεία του ουκ ολίγες φορές σαγηνεύει την τέχνη . Ίσως διότι ο θεός έρωτας απλώνει τα μεγαλόπρεπα φτερά του πάνω τους καλλιτέχνες και σαν κινητήρια τους ωθεί στον κόσμο της απόλυτης ομορφιάς φυτεύοντας το σπόρο της καλαίσθητης δημιουργίας Το ορμητικό συναίσθημα που προκαλεί έντονη επιθυμία συχνά συγχέεται με την προκλητική εξώθηση ενώ αποτυπώνεται τολμηρά στην Ζωγραφική, τη γλυπτική, τη μουσική, το σινεμά την φωτογραφία και την λογοτεχνία σαν σεξουαλική διέγερση.
Feelings by Fabio Hashimoto

Συχνά  εκθέσεις φωτογραφιών απαθανατίζουν την λαγνεία να σκίζει πρόστυχα  το πέπλο της αθωότητας μυώντας τον θεατή στον σκοτεινό μα παιχνιδιάρικο κόσμο του ερωτισμού προβάλλοντας την αίσθηση της ηδονής σε όλες τις αποχρώσεις! Μάτια ερμητικά κλειστά κι χείλη νωχελικά ανοιχτά .Κορμός σε άσεμνη στάση , καυτά μπούτια μπερδεμένα σε ένα κουβάρι,  ερεθιστικά αγγίγματα και στήθη τόσο αποκαλυπτικά.  

Ουκ ολίγες φορές αραχνιασμένα μυαλά κατά την πάροδο του χρόνου χαρακτήρισαν ως έκφυλα γραπτά κι φτηνιάρικες σημειώσεις τις σκέψεις συγγραφέων που σκοπό είχαν να καθηλώσουν τον αναγνώστη με λέξεις που μύριζαν θειάφι κι έκαιγαν το χαρτί προκαλώντας έξαψη στα μάγουλα και έντονη ταχυπαλμία ! Τι κι αν  ίδρωναν τα άκρα του ή ένιωθε ένα κόμπο στο λαιμό σίγουρο ήταν πως το ρίγος εξαπλωνόταν στην ραχοκοκαλιά !

Όσο για την μουσική με βασικό στοιχείο τα μελιστάλαχτα δάκρυα του έρωτα πόσα τραγούδια έχουν γραφτεί απ' αρχαιοτάτων χρόνων .Αφήνοντας τον εαυτό σου να αφεθεί στον ρυθμό της μουσικής οι μοντέρνες συνθέσεις πατάνε σε φιλήδονους ήχους  έκστασης  ενώ σκοπό έχουν  πυροτεχνήματα οργασμού !
Jesu ,Korea

Η σκιαγράφηση του πάθους δίνει ένταση ακόμη κι σε ένα άψυχο αντικείμενο. Ο τρόπος που παραφουσκώνει το στέρνο λαχανιάζοντας από ηδονή λίγο πριν την εκσπερμάτωση είναι η ώρα που καλλιτέχνης λοξεύει τις παλλόμενες φλέβες καθώς η αδρεναλίνη κυλλά σαν ορμητικός χείμαρρος σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα της..

Μια γυμνή ωμοπλάτη , το πρόστυχο βλέμμα ενός ημίγυμνου νεαρού μοντέλου  κι ένα σοκαριστικό λογοπαίγνιο κάνουν μια πετυχημένη διαφήμιση  όμως ο ερωτικοςκινηματογραφος τα χρησιμοποιεί αυτή την τακτική προς όφελος του τοποθετώντας την ταμπέλα EROTIC ART με τεραστία φωτεινά γράμματα .Βεβαία δεν παύει να είναι μια ακόμη τσόντα αλλά με την λεπτότητα και την καλαισθησία που διατρέχει το είδος δίνει ένα κλας . Ειδυλλιακό υπόβαθρο εξυμνεί τους εραστές ,εντυπωσιακά αξεσουάρ που δεν αφαιρούνται , λεπτότητα κι πάθος στον έρωτα!
Agent Provocateur:Soiree

Πρέπει να θυμόμαστε πως το γυμνό δεν είναι πάντα τόσο κακό , διατροφικό όταν πληρει όρους κι προϋποθέσεις! Ο ερωτισμός που εκπέμπει βασίζεται σε μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν αφήνουν απαρατήρητο κανέναν περαστικό διαβάτη που θέλει να απολαύσει την διαδρομή .

Θες μια σπινθηροβόλα ματιά τόσο λάγνα μα κι αθώα μαζί ,σαν ανεκτίμητο κόσμημα να δεσπόζει .. Δάχτυλα βουτηγμένα σε μέλι τόσο γλυκιά ανυπομονείς  να γευτείς .. Χάδι από πούπουλο αέρινο κολάζει την γυμνή σάρκα ! Στα γόνατα πέφτεις χειρωδέσμιος με αλυσίδες σφιχτές γύρω από τα άκρα.. Εκλιπαρείς απόλαυση να σου προσφέρει. Γλυκιά προσευχή που πρέπει να ασφαλίζει τα χείλη ως ότου έρθει έρωτας κι σε τυλίξει με τον μανδύα του πάθους !

VickyGB / Je suis Lola 
Aρχιζω ακομη ένα νεο μπλογκ με ειδικά θέματα jesuislola.weebly.com !

No comments:

Powered by Blogger.