Ads Top

Fallen Angel - Έκπτωτος Άγγελος (Fallen Angels)


 Έκπτωτος Άγγελος
Η μέρα χάθηκε μέσα στην αγκαλιά της νύχτας  και άφησε πίσω της   όλα τα όνειρα των ανθρώπων μέσα στα χέρια του ύπνου  καθώς το  κεντημένο πέπλο της  απο αστέρια του ουράνιο θόλου   σκέπαζει στοργικά κάθε ψυχή που βρίσκεται πάνω στην γη. Η μυρωδιά του βρεγμένου χώματος αναδύεται  στο χώρο  καθώς και οι τελευταίες  χοντρές σταγόνες της βροχής  κουρνιάζουν στο έδαφος , πέυτουν πάνω στις φυλλωσιές , και γίνονται ένα με την επιφάνεια του νερού επιστρέφοντας πίσω στην πατριδα του ποταμού ή στον σκοτεινό βυθό της λίμνης ..Ο δροσερός αέρας φυσάει απαλά μέσα στο σκοτεινό μανδύα της νύχτας.Το θρόισμα των φύλλων των γέρικων δέντρων προσδίδει μια μουσική νότα στο σκοτεινή σύνθεση  στο βάθος της καρδιάς   του δάσους .Κοίτα μόνο πως πεφτουν μαγικά δημιουργώντας  μια χρυσή βροχή  περνώντας απο μικρούς ανεμοστρόβυλλους σε κάθη ριπή του αέρα .

Σπάσιμο των εύθραυστων  κλαδιων ακουγεται καθώς με αργά και σταθερά βήματα μια σιλουέτα σχηματίζεται μέσα απο την ομίχλή να περπατά καθώς σέρνεται πίσω της το λευκό της φόρεμα..Ξεσκισμένο απο τα πεσμένα κλαδιά και τις πέτρες που τις κοβουν τα αιματοβαμένα της γυμνά της πόδια ενώ το λασπωμένο απο το βρεγμένο χώμα.Ο αέρας μπλέκεται σε τρελό χορό με τις ατίθασες μπούκλες της που ανεμίζουν ανέμελα και πέφτουν πάνω στους ώμους της .Ενώ δέρνει το προσωπό της και μαστιγώνει το ημίγυμνο σώμα της ..Τι γυρεύει μόνη  άραγε εκει μέσα στα μεσάνυχτα  ποιον αναζητά στην μέση του πουθενά , στο άγριο δάσος  .. Ίσως τον χαμένο της ευατό .. Να τον δει να καθρευτίζεται στα νερά της λίμνης υπο το φώς του φεγγαριού  μέσα στην σιγιλιά του δάσους .

.Γονατίζει ευλαβικά στην άκρη του ποταμού και υστερα ξαπλώνει  πάνω στο πράσινο χαλί απο χλόη δίπλα στην όχθη .Oι ασημένιες ακτίνες του φεγγαριού λούζουν τα καστανά μάτια της που λάμπουν στο σκοτάδι  σαν πολύτιμες πέτρες.. To Νανούρισμα αγέρα φιλάει  απαλά τα ζουμερά χείλη της ψιθυρίζοντας προσευχές αγγέλων .. Όπου τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν .. Πνεύματα φύλακες  σε προστατεύουν ...Και κάθε υπόνοια κακού χάνεται απο την θεική λάμψη του φωτός της ψυχής .Μετά την καταιγίδα ο ουρανός είναι έναστρος με εκατομύρια αστέρια να της χαμογελούν  στηριζοντάς την στο μοναχικό της ταξίδι και διάτοντες αστέρες να πραγματοποιούν τις ευχές της .Ένα χαμόγελο  σχηματίζεται στο προσωπό της νιώθοντας κομάτι ενός υπέροχου πίνακα τέχνης υπο το πινέλου του θεού ..

Σκύβει στο γάργαρο νερό  για να παρατηρήσει το ελκυστικό ειδωλό της που μοιάζει τόσο ταλεπωρημμένο υπ;o την θνητή εικόνα μα μαγευτικό υπo την θεική φύση .Δεν φαίνεται τίποτα στο σκοτεινο βαθος του ..Μόνο βούρκος απο ψέματα, τυφλές ελπίδες και απατηλά όνειρα  γεμάτα μίσος ..Μα θελει να ξεπλυθει για όλες τις αμαρτίες που έχουν περάσει απο την ψυχή της  , τι κι αν το σώμα της είναι αγνό  ακόμη  και η πιο κολασμένη μορφή θα ήθελε να το κυριευσει .. Να του μάθει όλα τα μυστικά  της νυχτας , τα αισχρόλογα  του πάθους  , τις βωμολοχίες  του σκότους και να φωλιάσει τα θανάσημμα αμαρτήματα μέσα του ...Να αφήσει πάνω του όλα τα σημάδια της κυριαρχιας  σαν γρατζουνιές στην σάρκα της και να μετρήσει κάθε εκατοστου του απαλού δερματός της ..Kαθώς το φώς της ψυχής της τρεμοσβήνει,   ειναι τόσο μαγευτικό που ο καθένας , κοινός θνητός .. αγγελος  η δαίμονας θα ήθελε να το αγγιξει και να χαθεί μέσα του νιώθοντας  μια στιγμή αγαλειασης ..Kι αν το δροσερο νερο χαϊδευει τα ακροδαχτυλά της καθώς βυθίζονται μέσα στην επιφανειά του , το  ειδωλό της μοιάζει θολό μέσα στο σκοτάδι   θα μπορούσε να διακρίνει ένα αισθημα ανακούφησης πριν αγγίξει την φωτια της κόλασης  ..Kι αν το δροσερο νερο χαιδευει τα ακροδαχτυλά της καθώς βυθίζονται μέσα στην επιφανειά του , το  ειδωλό της μοιάζει θολό μέσα στο σκοτάδι   θα μπορούσε να διακρίνει ένα αισθημα ανακούφησης πριν αγγίξει την φωτια της κόλασης  ..Τι πραγματικα όμως ξεχωρίζει έναν άγιο απο ένα δαίμονα ..Δεν είναι η θεική εμφανιση  μα η ψυχή που λάμπει  απο τον έρωτα για την ζωή ..
Κι αν το πιο όμορφο πλάσμα σε αυτό τον κόσμο κρατά το πιο δελεαστικό χαμόγελο μπροστά σου.. Η αγγελική εμφανισή του  η το διαβολικο μυαλό του με τα πιο περίπλοκα σχέδια και δυσκολότερους στόχους  ..Απο την άλλη η διαβολική εμφανισή του  ακομη και αγνές προθέσεις αν έχει στην καρδιά του  δεν τον κάνει τιποτα παρα ένα έκπτωτο .

Έχει να πληρώσει .. Για ό, τι είχε κάνει ή όχι .. Για μια αρχαία αμαρτία που ρέει στο αίμα στις φλέβες της .. Ένα  λάθος των προγόνων της  ή  Για την επιλογή της να μείνει  θνητή με τ πάθη και  αδυναμίες Φυλακισμένη  σε ένα άδειο κουφάρι με  μια ψυχή που έχει πέσει απο τον ουρανό δεν μπορεί να επιστρέψει έτσι περιπλανάται μέσα στους αιώνες πάνω στην γή προσπαθώντας να διορθώσει τα λάθη που έκανε  ελπίζοντας για έλεος..

Πίσω της ένα  φως εμφανίζεται από το πουθενά σαν μια σφαίρα ενέργειας συνταράζοντας όλη την πλάση  .. Όι όμορφες και ζεστές φλόγες του , ζεστένουν αυτή την κρύα νύχτα και φωτίζουν ώς την ακρη της πόλης όλο το δάσος..  Είναι τόσο ελκυστικό και αθεράπευτα όμορφο .. Εκπέμποτας  κύματα της χαράς, όπως η ηρωίδα μας  προσπαθεί να σηκωθεί. Αγάπη σαν αφορμή για να ξεκινήσει πάλι απο την αρχη  και  ειρήνη και να ονειρεύεται δωρεάν. Κινείται αργά με ένα τεράστιο χαμόγελο απο δέος, τα τεράστια μάτια της τρέμουν οπως η καρδιά της. Δεν ξέρει αν πρεπει να φοβάται από αυτό ή όχι. Ανίκανη να πάρει ανάσα  δεν μπορει  να  πιστέψει αυτο που ζει .. Αλλά είναι αλήθεια.. Το πιστεύει όταν βλέπει μια αντρική φιγούρα βγαίνει απο τα εσώψυχα της ενέργειας απλώνοντας  το χέρι του προς αυτήν  .. Αυτός είναι καθαρή φωτιά ..Όχι μόνο  φλόγες αλλά αποτελείται από αστραπές και κεραυνούς . Θεικός μη αντιληπτός απο τον ανθρώπινο νου  .. Η θεική του φύση  τονίζεται  με αρμονικά χαρακτηριστικα όσο τα ευγενικα μάτια του γεμάτα ελπίδα την προσκαλούν να τον ακολουθήσει  .. Φοβάται να αγγίξει τις φλόγες γύρω του  μήπως  καίει .. Η φωτία καιει αλλά αυτός όχι .. Είναι ουράνιο φως  κατευθείαν απεσταλμένο απο τον παράδεισο .. Τόσο αποφασιστικό και στοργικό ταυτόχρονα .. Σοβαρό .. αλλά  και ευγενικό   μαζί ..ΚΙ αυτή κινείται αργά προς αυτόν, ενώ η καρδιά της είναι έτοιμη να σπάσει .. Δεν προκειται για  καρδιακή προσβολή , αλλα για να περάσει απέναντι με έναν θάνατο Αναγένηση σε έναν άλλο νέο κόσμο μακριά από τη θλίψη και τον πόνο, και την μελαγχολία .. Πιο κοντά στην καρδιά του, βρίσκεται με ένα βήμα, έστω και μόνο αν θα μπορούσε να βρει μια καρδιά σε αυτό το πράγμα, αλλά δεν είναι απλά ένα πλάσμα .. Στέκεται μπροστα στο σύνολο της φύσης να την αγκαλιάζει .Σε θείο φώς αν την παρηγορεί και να της δύνει δύναμη  . Και καθώς μένει μέσα τα χέρια του, βλέποντας τα φλογισμένα μάτια του είναι  σίγουρη για το μέλλον της. Έχει τα χείλη της κλειστά. Καμία λέξη μπορεί να περιγράψει πώς αισθάνεται. Πλεονάζουσα με το άπειρο απο  ευτυχή συναισθήματα που  θα μπορούσε να αισθανθεί. Επιθυμεί να μείνει εκεί για πάντα μέσα σε αυτό το ιερό μέρος ..Στην Αγνή Θεραπευτική  φύση της  Ιερής φωλιάς που βρίσκεται .

Μόλις είχε άλλη μια ευκαιρία να ζήσει τη ζωή της και να κάνει τον κόσμο καλύτερο χάρη στο έλεος του Θεού .. Και τότε ξαφνικά ,  εκείνη  εξαφανίζεται από προσώπου γης καθώς την καταπίνει η  μπάλα ενέργειας, έχοντας ως φύλακα  και πύλη  σε διαφορετικές διαστάσεις την Θεραπευτικό Πύρινο Φως του Θεού  με όλη τουτην στοργική αγάπη προς τα δημιουργηματά παιδιά του ..


VickyGB

 

Fallen Angel

The day was lost in night's embrance and left behind all people  dreams in  hands of Sleep as her embroidered stary veil on celestial concave drapes affecrtionaly  every soul is on earth.The smell of wet soil emerges in space as last  thick rain drops on the ground, fall on dense foliage of trees , and become one with the water surface  returning back river homeland or dark lake's bottom ..Αir blowς gently through the dark cloak of Nyx.The rustling of leaves of old ancinet  trees,adds a musical touch on dark composition partiture at the dark  at depths of  forest 's  heart .Look only how they  fall magical  creating a golden rain  among small tornado rushes  with every puff of air. 

Breakage of fragile branches sounds as slowly and with  steadily steps a silhouette formed  through the mist.Walking and crawling  her long  white dress.Worned by fallen twigs and   sharp stones cut her  bloody bare feet as  her dress is muddy by  wet ground .Αir becomes tangled in a crazy dance with her  unruly curls that  waving and falling on her shoulders while it  beata her face and hits the half-naked body .What she is  doin 'in there alone at middnight looking for what in the middle οf nowhere , inside wild fotrest  .. Maybe to find her losing self .. To see her mirroring on crystal  waters of  lake under the moonlight inside  woods silence .. 

She kneels reverently at the edge of the river and then lie down on the green carpet of grass near the shore.Silver moon's rays bathe her brown eyes glowing  in the dark as precious stones ..Wind'S lullaby kiss softly her juicy lips whispering  angels' prayers ..Where dreams come true .. Guardian spirits watch over u ..And any suggestion of evil disappears from the glow of soul divine light ..After the storm night sky is starred with millions of stars  smiling at her and supporting the her lonely journeywhile  shooting stars make her  wishes come truth. A small grin  shaped in her lovely face.. Feeling part of a work of art  under the brush of God .. 

Bends in pure water to observe her attractive idol looking so troubled by themorta  image of mortal and also magic under her  divine nature ..Seems nothing in the dark depths of it ..Only mire of lies, blind hopes and dreams filled with hatred deceptively ..She wants to soak for all the sins have passed through her ​​soul, what if her body is pure even the most hellish form would like to conquer ..To teach him the secrets of the night, the obscenity of passion,profanity of darkness and nestle inside her all deadly sins .. Evil ,,,letting it all over the signs of sovereignty as scratches in her  flesh and measure every inch of her soft  skin.As the light of her  soul trembls , is so enchanting that anyone, commoner ...Angel or demon would want to touch it and get lost in a moment of peace ..And if cool water caresses her small  fingertips as well  she sink them  into the surface ,her idol looks blury  in the dark..She  could distinguish a relieve feeling before she  the eternal  fire of hell ..Βut what really distinguishes a saint from a daemon .. It is not the appearance but the soulshines from the love of  life ..

What  if the most beautiful creature in this world holds the most tempting smile in front of you .. The angelic appearance with  diabolical mind can have  the most intricate patterns and difficult goals .Secrets and silent thooughts . On the other hand, the devilish appearance even if has the purest intentions in his heart does not make him nothing but a fallen..

She has to pay ..For everything had done or not .. For an ancient  sin flowing in her bloody veins  cause an ancestors's mistake ..For her choice to be mortal with passions and weaknesses  ..Imprisoned inside  empty shell with a soul has fallen  from heaven can't go back  swo she wanders  forsaken through centuries on earth with purpose to  correct her mistakes , hoping for divine mercy ..

Our beauty is surprised cause  behind her back  a divine light  appears from nowhere like a energy sphere  ..His lovely and warm  fire  flames   heat  the  cold night  Lighting up the place  .It's so appealing  ..Εmitting waves of joy as she tries to stand up .Love to start over again and  peace  to dream free . She  moves to it slowly  with a huge smile fulled awe , her huge eyes are trembling as her heart .She doesn't know if she has to fear of it or not  .Breathless can't  believe it , she lives it ..  But she is sure when sees a male figure coming out form current energy  to spread out his hand ..His pure fire ,not just flames  but consisting  of lightings and thunders . So divine ..His characteristisc full of armony and his gentle eyes full of hope  waving her..  Scared to touch the fire ..It burns but this heavenly  light not ..So decided and affectionable too ..Serious but can be gentle too ..Moving slowly to him while her heart is ready to break ..Not a heart attack just passing away  to another new world away of sadness and pain , melacholy and lies , With a Death -ANAGENESIS..Closer to his heart, she makes a step  , if only could find a heart to  this thing  ,but is not just a creature .. is whole  nature   embracing  her .. And as she stays inside his arms , watching his  fiery eyes .She is sure about her future .She has her lips closed .No word could describe  how she feels . Filled by the infinity of  happy feelings could feel .She wishes to stay there forever inside this secret nest  .

Cause just she had another chance to live her life and  make world better  having mercy of God.. And then suddenly she vanishes from earth inside energy ball , having as gurdian  and portal to different dimensions  Healing Fire   Light of God with all of his gentle love for His Children ( creatures) ..

VickyGB

No comments:

Powered by Blogger.